Paardencoaching

Welkom

Op zoek naar een unieke manier van training, een bijzonder teamuitje of inzicht in de verhoudingen binnen uw team? Dan kan Epona u wellicht verder helpen! 

Paardencoaching

Coaching met inzet van paarden

Bij Epona krijgen we vaak de vraag wat paardencoaching nu precies inhoudt en hoe dit voor bedrijven ingezet kan worden. Het antwoord op de eerste vraag is eigenlijk heel simpel. Waar traditionele coaching vaak alleen met een persoon in gesprek gaat, wordt er bij paardencoaching een paard als hulpmiddel ingezet. 

Hoe deze manier van coaching voor uw bedrijf ingezet kan worden, hangt volledig af van uw wensen. We bieden zowel team coaching als individuele trainingen. 

Paarden zijn echte kudde dieren en vullen elkaar dan ook perfect aan. Tijdens paardencoaching wordt er gebruik gemaakt van deze kwaliteit van het paard. Lees snel verder over paardencoaching voor uw bedrijf!

De manier waarop paarden worden ingezet tijdens paardencoaching kan verschillen. Epona coaching heeft verschillende mogelijkheden zowel in teamverband als voor individuele ontwikkeling.

Ervaringen

Grenzen

Waarom grenzen kennen en aangeven belangrijk is

Ik zie het vaker in mijn praktijk van paardencoaching, mensen die het lastig vinden om grenzen aan te geven of zelfs niet door hebben dat anderen heel vaak over hun persoonlijke grenzen gaan. Zo ook Marjon. Lees snel verder hoe paardencoaching haar heeft geholpen.

Lees meer >>
Algemeen blogpost

Algemeen

Dit is een bericht dat ter voorbeeld dient van een bericht dat over een algemeen onderwerp gaat. Deze kan dus voor zowel de bedrijfspagina als de persoonlijke pagina

Lees meer >>

Over Angelique

Aan het roer van Epona coaching staat Angelique Driesen. Sinds haar dertigste is zij al bekend met het verzorgen van dieren door het managen van een kinderboerderij. Deze kinderboerderij heeft ze kunnen omvormen tot een zorgboerderij. 

Mede hierdoor kreeg ze behoefte aan meer verdieping en theoretisch inzicht en besloot verder te studeren in de richting van psychologie. Ze behaalde haar HBO diploma in de Toegepaste Psychologie en niet lang daarna kwam ook paardencoaching voorbij. 

Al bekend met het positieve effect wat paarden op hun omgeving hadden, was ze al snel overtuigd. Inmiddels heeft ze diverse cursussen en bijscholingen gevolgd voor onder andere het begeleiden van teams. 

 

Angelique werkt al sinds haar jeugd met veel plezier samen met paarden. Paardencoaching is dan ook een echte passie waar ze verschillende personen en bedrijven mee verder hoopt te helpen!