Na jarenlange ervaring in het werken met mensen en dieren, werd ik geraakt door de mogelijkheden die paardencoaching biedt.
Na het volgen van diverse algemene opleidingen op het gebied van coaching ( o.a. relatiecoach) en toegepaste psychologie, werd deze kennis uitgebreid met een basisopleiding tot paardencoach, later aangevuld met diverse bijscholingen en cursussen op het gebied van paardencoaching. Daarnaast ben ik opgeleid als faalangstreductietrainer. 

Sinds 2016 heb ik de beschikking over een eigen paardencoach-locatie in Beusichem. Dit is fijn omdat ik mijn paarden een leven in de kudde kan bieden en met veel aandacht voor hun welzijn kan houden. Wat mij betreft een voorwaarde voor het respectvol inzetten van paarden bij sessies.
De locatie is landelijk gelegen in het groen, biedt veel privacy en ook voldoende ruimte tot het ontvangen van groepen . Er is een ruime verwarmde ontvangstruimte/vergaderruimte en een binnenruimte waar ook bij slecht weer gewerkt kan worden met de paarden. 
Inmiddels ben ik teamlid van het Centrum voor Paardencoaching. Ons team bestaat uit uitsluitend goed opgeleide paardencoaches, die gecertificeerd zijn om met de methode  Cognitief Coachen met Paarden™  te werken en zijn verspreid over heel Nederland en zelfs het buitenland.

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van ons centrum , het welzijn van onze coachpaarden en volgen maandelijkse bijscholing en continue supervisie. 

-Angelique Driesen -